Mooie centraal gelegen appartementen

Speels ingedeelde appartementen van alle gemakken voorzien

COMPLETE APPARTEMENTEN

De Dorpsappartementen worden gerealiseerd in een prachtig nieuw gebouw, met op de begane grond ruimte voor een bibliotheek, horecagelegenheid en dienstverlening. De 18 appartementen bevinden zich op de eerste en tweede verdieping van het gebouw en zijn bereikbaar via een trappenhuis met lift aan de zijkant van het gebouw. Naast het gebouw worden de bergingen gerealiseerd die bij de appartementen horen. Jouw auto kun je parkeren in het openbare gebied in de directe omgeving.

Binnen het gebouw komen verschillende 2 en 3-kamerappartementen (een woonkamer en één of twee (slaap)kamers) beschikbaar, verdeeld in 3 hoofdtypen. Op de koppen van het gebouw appartementen over de volledige diepte van het gebied, met heel veel licht doordat je hier ramen hebt in 3 verschillende gevels. Daartussen appartementen die breder zijn. Alle appartementen hebben een oppervlak van ca. 60 tot 70 m2 en zijn bij oplevering voorzien van een keuken en een badkamer. Helemaal compleet dus en je hoeft hiervoor geen extra kosten te maken. Daarnaast heb je in alle appartementen de beschikking over een buitenruimte, gericht op het voorgelegen centrumplein.

De verhuur van de appartementen start half september met de geïnteresseerden die zich de afgelopen periode hebben aangemeld. Mocht je ook geïnteresseerd zijn, neem dan contact op met één van de makelaars. De gegevens vind je op de pagina contact.