Alles bij de hand

‘T HARDE: WEILAND, BOS EN WATER

’t Harde, een prachtig dorp op de Veluwe en onderdeel van de gemeente Elburg. Een bosrijke plaats die vele voorzieningen biedt. Vanaf hier kan je heerlijk erop uit in de uitgestrekte natuur. En door de nabijheid van het Veluwemeer vind je verschillende watersportmogelijkheden in de buurt, maar kan je ook een dagje heerlijk uitrusten langs het water. 

Binnen ’t Harde vind je veel verschillende voorzieningen, onder andere in Winkelcentrum ’t Harde, waar de 18 Dorpsappartementen worden gerealiseerd. In dit winkelcentrum bevinden zich onder andere twee supermarkten, de Trekpleister, een boekwinkel en verschillende andere vers- en dagwinkels. En dat straks allemaal voor jouw nieuwe deur!

Door de ligging aan de Eperweg ben je binnen enkele minuten op de snelweg A28. Zo ben je snel in Zwolle, Harderwijk en bijvoorbeeld Amersfoort. Ideaal als je voor je werk elke dag ’t Harde uit moet. Maar doordat ’t Harde ook haar eigen treinstation heeft, is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer ook uitstekend. En na een dag werken of bezoek aan een drukke stad, kom je snel heerlijk weer thuis in het hart van ’t Harde.  

Bekijk hier de situatie.

Wonen in het gezellige dorpscentrum, maar op steenworp afstand van de vrije natuur